JALUZELE VERTICALE

Colecția noastră contemporană de jaluzele verticale este proiectată pentru a fi adaptată stilului propriu de viață sau de lucru, cu țesături practice și culori superbe pentru a vă ajuta să creați look perfect pentru casa ta sau locul in care lucrezi.


Aranjati o întâlnire cu consilierul nostru, in showroom-ul din sos. Oltenitei, nr. 140, contactandu-ne la numarul de telefon 0787.581.295 sau la adresa de e-mail comenzi@komod.ro.








Jaluzele verticale au devenit alegerea tradițională, practică și în același timp elegantă, pentru protecție solară și crearea unui spatiu intim, atât pentru locuințe, cât și pentru spațiile de birouri și comerciale. Pot fi folosite pentru uși glisante, uși de terasa sau de balcon, din sticlă și chiar ferestre foarte largi. Dar, jaluzele verticale de astăzi nu sunt aceleași ca și cele folosite de ani în urmă. Sunt mai bune, mai versatile și mai elegante. Acum puteți găsi jaluzele verticale care completeaza perfect design-ul interior.
Jaluzelele verticale sunt realizate într-o mare diversitate de modele si de culori, oferind posibilitatea utilizarii lor în spatii dintre cele mai diferite: locuinte, birouri, scoli, clinici medicale, spitale etc.

Prin urmare, materialul din care este creata jaluzeaua verticala ajuta la filtrarea luminii care intra in incapere și ofera astfel oricarui spațiu o strălucire blândă.De asemenea modalitatea de concepere a mecanismului de închidere/ deschidere ofera posibilitatea controlarii cantitatii de lumina care patrunde în încapere într-un mod extrem de facil.
Un avantaj competitiv al jaluzelelor verticale este acela ca, datorita materialului din care sunt confectionate, acestea sunt foarte usor de întretinut. Ele pot fi curatate fie prin îndepartarea prafului cu ajutorul unui pamatuf si stergerea cu o laveta umeda, fie prin spalarea manuala la o temperatura de 40 C. Datorita calitatilor multiple pe care le au – multitudinea de modele si culori, fiabilitate foarte mare, usurinta montajului, accesibilitatea pretului – jaluzelele verticale reprezinta elemente de design interior extrem de importante, contribuind decisiv la întregul aspect al spatiilor interioare.
Instructiuni de utilizare si întretinere a jaluzelelor verticaleSnurul cu bilute este folosit pentru baleajul pânzelor, iar cel simplu pentru plierea jaluzelelor. Este recomandata plierea jaluzelelor verticale doar în momentul în care pânzele sunt perpendiculare pe geam. Este recomandata actionarea snururilor doar din pozitia în care acestea atârna.Pentru întretinerea lor, în cazul murdaririi acestora, este recomandata folosirea unui burete umed sau spalarea lor cu un detergent lichid fara frecare, stoarcere sau calcare (uscarea lor se face montându-le inapoi pe sina).
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Jaluzele IDILIA

Jaluzele orizontale