Jaluzele IDILIA

Jaluzelele IDILIA reprezinta cel mai nou produs de umbrire, imbina atu-urile unei jaluzele verticale clasice si eleganta perdelelor. Ofera rafinament oricarei incaperi in care sunt montate, asigurand filtrarea luminii in functie de necesitate. 

Acest sistem simplu si eficient poate fi utilizat practic fiecare spatiu, cu numeroase aplicabilitati practice și țesături disponibile, in principal potrivite pentru resedinte, clădiri comerciale, spitale, centre comerciale si hoteluri. 
Jaluzelele IDILIA asigura atat siguranta cat si confortul dvs. caminului dvs., impiedicand patrunderea necontrolata a luminii soarelui sau privirile indiscrete ale vecinilor. Sunt ideale pentru blocarea luminii nedorite, în timp ce adăuga o notă de stil casei tale. Panzele jaluzelelor verticale IDILIA sunt unite intre ele printr-un material transparent, care in modul “deschis” arata ca o perdea iar in modul “inchis” au aspectul unor jaluzele verticale clasice, filtrand in acelasi timp si lumina care patrunde in interior.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

JALUZELE VERTICALE

Jaluzele orizontale